BadGirl

Folytatjuk;)...

Friss topikok

  • b-blog: Furevűr ján ávácsüví fürevűr ján...! (2010.05.16. 22:54)
  • lordviktor: Tévedsz :D Kifejezetten örültem hogy feljöttetek..nem is tudtam kimutatni mennyire :D (komolyan ::P) (2009.12.22. 23:50)
  • Esztííí: énisolvasom.! ééss szoktamírni.:) (2009.12.16. 19:46)
  • Új fiú:D Krisztián: Most úgy írok mint ha még nem lett volna a buliXD:D Am a múltkor nem azért írtam h. zsófi Zsófi, r... (2009.12.12. 13:10)
  • rozii: miaz h Ro? :D. rozina. :D (2009.12.09. 19:13)

Linkblog

2009.10.20. 22:06 | b-blog | 2 komment

Lebukta!

Szar a kedvem..Mintha érdekelne titeket gyorsanváltozó lelkiállapotomXD Azaz egyetlen pozitív dolog, h bershkás kabátomat(aki nem ismeri ezt a márkát, azzal szóba se állok:D) újra hordhatom, mert már nincs annyira hibernáló-hideg..úgylátszik a divattervezők mindent láttak előre!:DNajó, ennyit a picsáskodásbólXD De ez nem lesz egy hosszú-tartalmas regény.. Különnyelvvel kezdtünk. Jeges idő volt, I mégis szonyában(amire ha kabátot veszel, úgynézki, mintha nem lenne rajtad semmiXD) és E topban virított..hülyék!:D Családot alapított a 9.a família.:) Z volt a vén nagymama, erik meg a férjeXDEz a fordított felállás E és Ba kapcsolatában is jelen volt..XD Info előtt majd elkövetkező sítáboros berúgásainkat részleteztük-haha, szívás, aki nemjönXD-amiből én kimaradok, kivéve a forralt bort:D k.dóri gonosz kis megjegyzéseket tett drága N-ünkre.Mi erre, jóbarátok lévén körülálltuk szegény csajt..XD Utálom az infós gépeket!gonoszak! Matek. b.bá végre rászánta magát, és kijavította a dogákat. B vigasztalásképp,matekóra miatt tesójával sms-ezett..mert ingyen volt.ami ingyen van,az mind jó.többnyireXD S hiperaktívitása a köbön volt, főleg a túltárgyalt ernő-menüzés miatt:D b.bá ritkaszar kedvében volt..reggel méreg volt a kávéjában, aztán meg ez az ártatlan osztály sínyli meg.:SxD E heti halálunk a dupla német által elmaradt, helyette népvándorlás fábiékkal a Németmániások Intézetébe.Fél évig rizsáztak vmit németül, utána rászabadítottak minket a könyvtárra. Hosszú, filozofikus elmélkedések pd fején lévő valamiről.Megvan a megoldás: ilyenekben adják el a krumplit a piaconXD Ment a másolás, myvipezés, blogolvasás ezerrel:D Nameg a th hallgatás..tudom tudom, nyilvánosan leégetem magam ezzel, de csak, h röhögjünk(kifogás,kifogás..XD) Aztán távoztunk, romokat hagyva magunk után..ghoete foroghat a sírjábanXD Persze vissza kellett rohannunk egy raj(uhh..máénis lesülyledtem erre a szintreXD) kitűzőért:Nein?XD Vissza, majd még egy töri. danibának olyan mobilja van, mint nekem!ebben csak az a gáz, h ezt most észleltem..XDAmúgy női mobil!:D Miután természetfeletti képességeinknek köszönhetően túléltük a törit, mentünk Ernő Menüzni:D E kissé elszomorodott, baja: A Nagybetűs Élet. S,N,B,E,Zs,Ba,Ö,ufk burgeer!:D S:csak egy mosoly(nameg egy debil poén:"Ittfogyasztod..Nem, a hátsó asztalnál"XD) és máris mentos-eső most már csak agyilag szőke buksijára:D ufk. ezt is felülmúlta..az nem lehet, h ő fizetett is érte..?XD Pár percre mindenki kiskirálynak és királylánynak érezhette magát.Ó, boldog percek...a burgerkinges papírkoronával!XD Dumáltunk és zabáltuk az ernőmenüt(összetevők:krumpli,kóla,ernő..XD):D Aztán séta át az mkba. Előtte még láthattuk ufk olimpiai futását a villamos után.xD mk: Fagyoskodás, Csak Lányok Közt.:D Pletyka és satöbbi..halloween-i buli:lesz-e, nem lesz-e?ezt itt a kérdés..:D Ennyi volt a mai pletyka és satöbbi.rékára meg nemtudok haragudni...:D

Már csak pár nap és Ő.Sz.!:D

B

 

A bejegyzés trackback címe:

https://b-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr781464232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Új fiú:D Krisztián 2009.10.20. 22:15:12

Őőőőőő első lennék?:D neee máááár, hülyéskedtek..... nem lehetek első mindennap.... v. igen?:D UFK miért kis betűűű?:( áhhhh... nem is írok többet.... rosz álmokat...

b-blog 2009.10.21. 18:36:24

Majd egyszer eljő a Nagy Nap, mikoron az ufk is nagybetűvel légyen irandó!XD
süti beállítások módosítása