BadGirl

Folytatjuk;)...

Friss topikok

  • b-blog: Furevűr ján ávácsüví fürevűr ján...! (2010.05.16. 22:54)
  • lordviktor: Tévedsz :D Kifejezetten örültem hogy feljöttetek..nem is tudtam kimutatni mennyire :D (komolyan ::P) (2009.12.22. 23:50)
  • Esztííí: énisolvasom.! ééss szoktamírni.:) (2009.12.16. 19:46)
  • Új fiú:D Krisztián: Most úgy írok mint ha még nem lett volna a buliXD:D Am a múltkor nem azért írtam h. zsófi Zsófi, r... (2009.12.12. 13:10)
  • rozii: miaz h Ro? :D. rozina. :D (2009.12.09. 19:13)

Linkblog

2009.12.09. 21:21 | b-blog | 1 komment

 Lebukta!

Üdvözlök minden kedves idetévedt kósza lelket.Nekem már teljesen karácsonyi hangulatom van, pedig még évezredek vannak addig..Az utóbbi napokban a vp volt kis társaságunk mániája. Meglepő módon tegnap is elmentünk vpzni,E,B,R,ufk.Tökjó volt:D De már lassankezdtem azthinni, h imádott vp-nk miatt vagyok szarul szombat óta..XD Ma első két órában az operációs rendszer "érdekfeszítő" témájában merültünk el.b.b. is rácuppant a farmville-re, mint mostanában minden lélegző lény..XD Ma kaptam tőle egy mailt:Azonnal szomszéd lenni. Ez már gáz..Legalább értelmes mondatot alkotott volna.XD N pasziánsz-korszakának csúcsát éliXDMilesz itt?3 perces rekord?:D S újra megjelent társaságunkban, de leginkább a hetedikesekkel dumcsizott egyjót számtech előtt..hova süllyedünk?XD ufk megfejtette a Nagy Farmville Rejtélyt:D L újabb kedvenc szava: kontár.XD És persze szivatta az embereket iwiwen.Néha jó gonoszkodni, ezt belátomXD A fiúk állatkínzásba kezdtek, és szegény "Malacot"(by:L) kivették kis kuckójából.máténak sikerült ki is ejtenie abból a szarból, úgyhogy a fél forgácsmennyiség a padon landolt..gratulálok emberek, ezt máskor is, ha kérhetném..!XD De legalább egyszer életében kijött abból a kék műanyag vmiből, amibe meghízása óta ragadt.:D Matek.És majd úgy jelölöm be  b.b.-t szomszédnak farmville-n, h mindenféle váratlan dogákat irat.Ezt is úgy éltük túl, h pár okos ember évekkel ezelőtt feltalálta a bluetooth-t:D Fotózgattunk, és elvoltunk, csak a neveket kell tudni(Ba:barnamedve,I:kiscica:D).k.dóri makacson nem segített nekünk, de ufk ezt is megoldotta, egy mögésettenkedős fotóvalXD Két különnyelv.gy.n.múltja..hát érdekes.na meg mostani világnézeteXD És ezután mehettünk haza.Legalább is a nőnemű egyedek!juhéé:D Aztán persze kiderült, h nem mehettünk volna, dehát erről "sajnos" nemtudtunk..XD Beültünk a fiúk tesijére.E 10-ből 4 kosárra dobás ment be..nemrossz, nemrossz, de egy nemelég egy csokihoz:D Hát körülbelül ennyi volt csodáás napunk, aztán holnap keverjük tovább a szart, csakhogy legyen valami pletyi, nameg téma blogra.:)Elég rövid lett.Nyúlfarknyi kis iromány.hm..sebaj.:D Úgyhallom valami buliszerűség van készülőben, ahol meglepő, de:vp-zni fogunkXDufk-nál pénteken party van:D Na, majd meglátjuk milyen lesz.

További szép karácsonyvárást mindenkinek.Már csak tizenöt nap:D :

B

A bejegyzés trackback címe:

https://b-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr621586867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Új fiú:D Krisztián 2009.12.12. 13:10:26

Most úgy írok mint ha még nem lett volna a buliXD:D Am a múltkor nem azért írtam h. zsófi Zsófi, rozina Rozina v. mit tom én mert ők nem kiemeltek.... te döntöd el nem én:D csak kisbetűvel írtad őket:D kisbetűvel max r.b-t kell írniXD:D Jóóóó lesz a buli gyertekXDXDXD:D
süti beállítások módosítása