BadGirl

Folytatjuk;)...

Friss topikok

  • b-blog: Furevűr ján ávácsüví fürevűr ján...! (2010.05.16. 22:54)
  • lordviktor: Tévedsz :D Kifejezetten örültem hogy feljöttetek..nem is tudtam kimutatni mennyire :D (komolyan ::P) (2009.12.22. 23:50)
  • Esztííí: énisolvasom.! ééss szoktamírni.:) (2009.12.16. 19:46)
  • Új fiú:D Krisztián: Most úgy írok mint ha még nem lett volna a buliXD:D Am a múltkor nem azért írtam h. zsófi Zsófi, r... (2009.12.12. 13:10)
  • rozii: miaz h Ro? :D. rozina. :D (2009.12.09. 19:13)

Linkblog

2009.06.02. 20:48 | b-blog | 7 komment

Lebukta!

Június Első, Hivatalos Blogbejegyzése!:D Ami jelzi nektek, hogy hamarosan véget ér az egész évi szenvedés, és csak lustálkodás lesz egész nyáron:D Na persze I ekkor sem ül a hátsóján, a szupcsi legmagic-jén legmagic-ezikXDCsakis az izmos, szexi combokért, mi?...XD S péntek késő éjszaka dülöngélt ki a zp-ből..na mivan csajok megint megpróbáltatok kinyitni egy borosüveget dugóhúzó nékül, csak most a fele nem a járókelőkön, hanem a pocitokban landolt?XD Stől mindent megtudhattatok erről, ugyanis volt róla monológ...XD E ma nem volt suliban, így I unatkozott hátul, egyedül, az ablakba szálló gonosz galambok veszélyének kitéve...XD Zs és Ö erik nyomdokaiban lépve(csopak, erikjapánná sminkelés.) B szempillaspiráljával pingálták egymás pilláit...láttatok már ennél buzisabbat?XD Nyelvtanon szlengeltünk egy kicsit. A magyaron kívül tudok még 1 nyelvet perfekten:diáknyelv.XD Tök jó volt megtudni, amit eddig is tudtunkXD  Bár nem halljuk máskor már zsófi nénit börtön-szlenggel zagyválniXD Megjelent ma B kedvenc haja...csak lelapítva:(Éljenek a fölálló, extrém, agyonfestett sörények!XD Matekon N a csodálatos vizsgalapját rajzolta, bár igazából leszarja, mert már 226. éve követelnek tőle egy szépen megcsinált lapot.XD Fizikán Kovács Norbert (mint azt megtudhattuk 200szorra isXD) kísérleteket muatott be,laptopon keresztül...Nod32nek nemigazán tetszett az elektromos mező, windows-zal egyetemben kritizálta isXD  Megkaptuk a dogákat, amiket nem szerettünk volna, majd megjelent a kedvenc emberünk, szép magyar beszédével..XD(természetesen hiányzottak az olyan lényegtelen betűk, mint:r,ty,h és társaikXD) N hazaszállíngózott, míg a többiek mehettek tesire. Itt új meséket halhattunk szent-legmagic jótékony hatásairól, I előadásában.XD S,I,B megrendítő híren tanácskoztak: egy rácsapással ki lehet nyitni egy kapcsos melltartót, végül:"egykezesakasztósmelltartókikapcsolóverseny"...értelem!De valaki ezt meg tudja csinálni!XD E szakított atival, és összejött petivel, a táncról valakivel...Tudjuk egyátalán követni E kusza, gyors, zavaros szerelmi életét? Én mindig levagyok maradva, pedig nem vagyok valami csigatempójú a pletykák terén, mint látjátok...XD N-nek ma koncertje volt, és nézhette, ahogy a karmestere vezényelés közben megcsillogtatja tánctudását, és eltáncolja a hattyú halálát...Máj Szekrény Lovesonge...aú!ezek már fájnak...XD L összezavarta B-t msnen, és mindenkit lefagyasztott, mert halálvicces mást szivatni, nem?XD Holnapra még gyorsan összedobhattok egy powerpointot...mára kellett leadni, de én is vagyok olyan béna, h nem hoztam el.XDFaRkaSeMbEr!:D Eberek!Diákok!Tanárok!Elitek!Lúzerek!Őrültek!Matektanárok(igen, igen ez egy külön csoport...XD)!Pénzügyi tanácsadók!Könyvkötők!Kukások!Takarítók!Alsósok!Felsősök!Blogosok!Már csak 9, azaz kilenc nap szenvedés, kínzás, tanulás...Kilenc nap suli! b.b.javaslatára kezdjük el a felírást, három felkiáltójellel!:D(blogon legalább nem törölheti le vmelyik gyerekellene-szadista-tanár,pl.:b.b.):

!

Bár a kislábujjam kinyiffant, azért szuper az élet...legyünk optimisták, mosolyogjunk, hátha ezzel felvidítunk valakit:

Béééé

A bejegyzés trackback címe:

https://b-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr831160025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lordviktor 2009.06.02. 21:27:27

Elsőőőőőőőőőőőőőőőőőő

Nessi2 2009.06.02. 21:37:15

hihi, megint itt röhögökXD
am meg miaz h kinyiffant a lábujjad???:S:S
jóéjtpuszi mindenkinek, meek aludni!!
(sok értelme volt ideírni, nah mind1XD)

b-blog 2009.06.02. 22:08:14

ezer köszönet nektek, meglévő kommentezőim, ti veteránok!:D(nekem se volt semmi értelme ideírni, nah mind1XD

Ilikee 2009.06.03. 12:15:00

bocsika az Leg Magig!!!!!!!!!!!!!!!!!és attól nem izmos!!!, hanem feszes, szexi combjaitok és feszes szexi feneketek is lesz!!!!!
legalábbis nekem biztos az lesz , most nézzétek, nézegessétek a comjaim, mert szeptembertől újjak lesznek, feszesek és szexik!!

b-blog 2009.06.03. 19:37:15

bocsi, a baromi nagy tévedésekért!:D nem felejtjük el a comjaid nézegetését!:D

lordviktor 2009.06.03. 20:12:49

Főleg nem egy Kazup Zoltán nevezetű ifjú udvarlólegény

zS 2009.06.12. 20:10:29

háháhá XD
de értelmes lett :D
süti beállítások módosítása