BadGirl

Folytatjuk;)...

Friss topikok

  • b-blog: Furevűr ján ávácsüví fürevűr ján...! (2010.05.16. 22:54)
  • lordviktor: Tévedsz :D Kifejezetten örültem hogy feljöttetek..nem is tudtam kimutatni mennyire :D (komolyan ::P) (2009.12.22. 23:50)
  • Esztííí: énisolvasom.! ééss szoktamírni.:) (2009.12.16. 19:46)
  • Új fiú:D Krisztián: Most úgy írok mint ha még nem lett volna a buliXD:D Am a múltkor nem azért írtam h. zsófi Zsófi, r... (2009.12.12. 13:10)
  • rozii: miaz h Ro? :D. rozina. :D (2009.12.09. 19:13)

Linkblog

2009.04.20. 21:55 | b-blog | 3 komment

Lebukta!

Ahogy beléptünk a suliba, elfogott a szorongás.Vizsgázunk ma! Bár N,S,B és végül Ö taliztak hamarabb. De sajna a baráti társaságtól sem enyhült az az oltárian szar tudat, h levizsgázunk első órában a nyomorult kémia-teremben, összevonva az angol-német csoport...Erről több szó ne essék!:D(most köv. a "nekembiztoshogyszarlettavizsgám" kór..XD)

Észrevettünk ma egy elég kínos tényt(mármint mi röhögünk rajta, az illetőnek gázXD): lili címője kísértetesen hasonlít zsófi néni topánkájára, olyannyira kísértetesen, h ugyanolyanokXD Matekon megint olyan érzésem volt, mintha vizsgáznék, balázsbá odaadott vmi szar lapot, a tavalyi vizsgát.:S Z profi angol tudásával megállapította, h a jonatán a., az "dzsonatán a."...XD Bioszon szintén írhattunk tz-t. Akkor kb már mindenki falra mászott ezektől!XD N és B kb eltársalágták ezt simán egymást közt.XD bár b.bá, nagyon próbálta kiszúrni a puskázókat, Rnek sikerült megint többszörösen lebuknia.XD Föcin unatkoztunk, és B jósolt mindenkinek, szal eléggé lesüllyedtünk, egy alsós szintreXD Am vizsgán is, és föcin is a kis "gonoszmanó" matektanár volt bent...kit úgy imádunk...XD Még egy technikát is végig kellett szenvednünk, bár csak azok dolgoztak, akik akartak(kemény 2 voltXD)mert ugye nem akarjuk összekoszolni, a szép ünneplőnket?XD Tehát erik, Zs csinálták azt a nyomi-fűszertartót, a többiek meg N gyorsankiivott ásványvizével egy baromi silány üvegezéssel próbálták elütni az időt...hát ezt inkább nem részletezem, mert nagyon szar volt!XD Ez az egész nap egy szar volt...Agyunk d.u.-ra már le is tompult,pl.: N,S,B agya nemigazán tudta felfogni, az aradivértanúk, most akk '48-ban voltak?XD Tehát Elitek, a vizsgákból egy már kipipálva!Szuper, nem?:D Holnap talán "kipihenjük a vizsga fáradalmait", mert megyünk vmi...mire megyünk?XD mind1, a lényeg h megyünk, és elmarad csomó agyzsugorító óra.Jupí!:D

Most meg kérlek azért ne beszéljetek a vizsgáról, mert talán még jobban görcsöl mindenki, h milyen lett...Köszi!:D :

B

A bejegyzés trackback címe:

https://b-blog.blog.hu/api/trackback/id/tr531076935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lordviktor 2009.04.20. 21:58:45

Az aradi vértenúk 49...De nembaj így szeretünk titeket.És úgyis szar lesz mert Rudesz mudesz visz minket.....

Ilikee 2009.04.21. 15:11:35

ja tegnap(hétfő) rossz nap volt!!! azért a mai nap nem is volt olyan elviselhetetlen.......főleg az új divat......az tiszta jó volt. de E -nek és nekem is nagyon fáj a térdem úgy hogy most sajnáljatok!

b-blog 2009.04.21. 19:26:07

igérem, a mai nap hátralevő részét a ti sajnálásotokkal fogom tölteni!:D
süti beállítások módosítása